1. IngrediŽnten 2. Om te beginnen 3. Hoofdnummers 4. Smaakmakers 5. Gelegenheden

 
BORSTEN Borsten zijn van nature het tweede doel, maar meestal het eerste waar we bij kunnen. De gevoeligheid kan enorm uiteenlopen en houdt geen enkel verband met de grootte, net als bij de andere sexorganen. Sommigen reageren in het geheel niet, zelfs bij hele hitsige typetjes; anderen reageren op heel subtiel aanraken en weer anderen op stevig kneden. Maar het blijven gevoelige structuurtjes.
Cirkeltjes draaien om de tepel, met het puntje van de tong of de penis, zachtjes masseren, sabbelen als een baby en heel voorzichtig bijten; dat zijn zo'n beetje de beste openingszetten. Zij kan dat ook bij hem doen; zachtjes tussen duim en wijsvinger ronddraaien. Maar je doet hem gauw pijn. Als haar borsten groot genoeg zijn om tegen elkaar te houden kun je allebei verrassend veel plezier beleven aan een 'tussen-tiets' nummertje. Eveneens aanbevolen als de hoofdingang wegens maandelijkse werkzaamheden gesloten is. Zij gaat plat liggen, hij knielt schrijlings over haar heen, trek de voorhuid helemaal terug. Een van tweeŽn houdt de borsten bij elkaar met de penis ertussen. Het topje moet vrij blijven, vlak onder haar kin. Borstorgasmen door likken of vingeren voelt ze ergens 'halverwege' En als hij klaarkomt wrijf het zaad dan goed over haar borsten. Als hij haar borsten, vagina en clitoris tegelijkertijd prikkelt raakt ze het snelst opgewonden. Maar heel weinig mannen kunnen een 'tepel-orgamse' krijgen. Toch is het de moeite waard om te proiberen. Het 'tussen de borsten' nummer kan natuurlijk ook in andere standen: bips naar gezicht, zij boven, of hij zittend en zij knielend.
HUID De huid is ons belangrijkste niet-genitale sexorgaan; volstrekt onderschat door de meeste mannen die alleen de penis en clitoris erkennen. Beter begrepen door vrouwen.
Het aftasten van elkaars vel is ťťn van de belangrijkste onderdelen van de sex. Niet alleen het voelen maar ook de geur, koelte, zachtheid en stevigheid kunnen een hele reeks erotische gevoelens opwekken. Die kun je nog versterken door je erop te concentreren of door er 'extra-huid' aan toe te voegen (bont, rubber, leer of heel strak textiel)
OORLELLETJES Een onderschatte erogene zone, samen met de huid van de hals en nek. Wanneer de oorlelletjes eenmaal gevoelig zijn gemaakt is het mogelijk alleen door liefkozing ervan een orgasme op te wekken.
Zware oorringen helpen en kunnen zelfs enige sexuele opwinding veroorzaken, vooral als ze zo lang zijn dat ze langs haar hals strijken. Bungelende gewichtjes als sexuele prikkel kun je ook elders proberen. Als haar oorringen kunnen losgeschroefd worden probeer ze dan eens voorzichtig op tepels, schaamlippen of clitoris.
OKSEL De oksel is een klassiek plekje voor kussen. Scheren is dan ook uit den boze. Voor de afwisseling kun je ook in de oksel neuken, net als tussen de borsten. Schuif de penis van voren zo ver onder de rechterarm dat de eikel vrijblijft.Haar linkerarm gaat om je hals en houd haar rechterarm op haar rug vast. Al wat zij eraan heeft is misschien de druk op haar borsten en met enige moeite kun je met je grote teen haar clitoris bewerken.
GROTE TEEN De grote teen is een uitstekend instrument om de clitoris of de vulva mee te bewerken. Op de beroemde prent van de man met de 6 vrouwen gebruikt hij: tong, penis, beide handen en beide grote tenen.